Lunchmeny v.
19
Tisdag & onsdag 11.30-13.30
125 kr
Dagens
Alternativ 1:
Rödvinsbräserat högrev med krämig parmesan polenta och hackad kruspersilja. Toppas med saltrostade pumpafrön.
Alternativ 2:
Mapo tofu – Spicy.
Kinesisk gryta på kycklingfärs och tofu smaksatt med soja, lök och chili. Serveras med kokt ris och salladslök.
Dagens gröna är vegetarisk Mapo tofu-gryta.
Ramen
Japansk soppa på vetenudlar, onsen-ägg, picklad lök, salladslök, koriander, furikake, böngroddar, chiliolja.
Välj mellan:
• Långbakad fläsksida
• Stekt shiitake
* Går att få glutenfri.
Lördag!
På lördagar serverar vi från 12.00 följande:
Okonomiyaki – Japansk ’raggmunk’ på vitkål, mjöl och ägg. Serveras med sallad, pickels, mayo, okosås och koriander. 119kr
Tillägg: Långbakad fläsksida 30kr
+ Vår kvällsmeny med asiatiska smårätter.