Lunchmeny v.
17
Tisdag-fredag 11.30-13.30
125 kr
Dagens
Alternativ 1:
Friterad kycklinglårfilé karaage-style marinerad i salladslök och sesam. Serveras med ris, sötsur sås, lime, aioli och salladslök.
Alternativ 2:
Stekta räkor serveras med matvete, persilja, söt citronvinägrett, timjan-confiterad tomat och råhyvlad zucchini.
Dagens gröna alternativ med vitlöksbakad aubergine.
Ramen
Japansk soppa på vetenudlar, onsen-ägg, picklad lök, salladslök, koriander, furikake, böngroddar, chiliolja.
Välj mellan:
• Långbakad fläsksida
• Stekt shiitake
* Går att få glutenfri.
Lördag!
På lördagar serverar vi från 12.00 följande:
Okonomiyaki – Japansk ’raggmunk’ på vitkål, mjöl och ägg. Serveras med sallad, pickels, mayo, okosås och koriander. 119kr
Tillägg: Långbakad fläsksida 30kr
+ Vår kvällsmeny med asiatiska smårätter.