Lunch

Lunchmeny v.

17

Tisdag-fredag 11.30-13.30

125 kr

Dagens

Alternativ 1:
Friterad kycklinglårfilé karaage-style marinerad i salladslök och sesam. Serveras med ris, sötsur sås, lime, aioli och salladslök.

Alternativ 2:
Stekta räkor serveras med matvete, persilja, söt citronvinägrett, timjan-confiterad tomat och råhyvlad zucchini.

Dagens gröna alternativ med vitlöksbakad aubergine.

Ramen

Japansk soppa på vetenudlar, onsen-ägg, picklad lök, salladslök, koriander, furikake, böngroddar, chiliolja.

Välj mellan:
• Långbakad fläsksida
• Stekt shiitake

* Går att få glutenfri.

Lördag!

På lördagar serverar vi från 12.00 följande:

Okonomiyaki – Japansk ’raggmunk’ på vitkål, mjöl och ägg. Serveras med sallad, pickels, mayo, okosås och koriander. 119kr
Tillägg: Långbakad fläsksida 30kr

+ Vår kvällsmeny med asiatiska smårätter.